USISAVAČ S VREČICOM Compaxx’x

Šifra: BZGL2A310


116,66 €

Raspoloživo: 0


Bosch Motor tehnologija - Snaga proizvedena u Njemačkoj.

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor. 

Sistem s higijenskim filtrom: za čist i filtriran izlazni zrak. Rjeđe mijenjanje vrećice za prašinu i niži trošak zahvaljujući 3,5 litara velikom volumenu vrećice za prašinu.
BigCapacity: velik kapacitet vrećice za prašinu unatoč kompaktnoj veličini - smanjuje učestalost mijenjanja vrećice i troškove
EasyStorage: vrlo praktično rješenje za odlaganje nakon usisavanja. Uređaj je moguće spremiti brzo i jednostavno zahvaljujući njegovoj kompaktnoj veličini. To omogućava više prostora za druge predmete.
Automatsko namatanje kabla
Radijus djelovanja: 8 m
Elektronska regulacija snage usisavanja okretnim regulatorom
2 velika fiksirana kotača, 1 fleksibilan
Novi inovativni HiSpin Motor sa aerodinamičnim noževima i savršenim kalibrima protoka zraka za visoke prašine pick-up sa niskom potrošnjom energije.
 
Uključeni dodatni pribor: 1 x Nastavak za proreze, 1 x Nastavak za madrace
Dimenzije proizvoda: 232 x 291 x 367 mm
Struja: 10 A
Frekvencija: 50 Hz
Nazivna izlazna snaga (2010/30/EU): 600 W


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više