O nama

DM trgovina otvorena je davne 1999 godine u Labinu.

 
DM Trgovina Labin je specijalizirana trgovina kućnih potrepština koja je od svog osnutka posvećena zadovoljstvu svojih kupaca. S obzirom na konstantno praćenje potreba tržišta, trenutno imamo široku ponudu koja obuhvaća više od 8000 artikala, a redovito proširujemo asortiman tražeći nove kvalitetne proizvode.

Naša paleta proizvoda uključuje sve, počevši od posuđa, stakla, kristala, noževa, pribora za jelo, porculana, plastike, posuđa, malih kućanskih aparata, rasvjetnih tijela, karniša, zastora, zavjesa, posteljine, stolnjaka i mnogo toga drugoga. Imamo veliki izbor raznovrsnih prigodnih poklona i vlastitih aranžmana.

Također, uvijek nadopunjavamo svoj asortiman novim proizvodima koji su u trendu. Trudimo se održavati konkurentne cijene, a kvaliteta proizvoda uvijek je na prvom mjestu.

Naš moto je "od igle do lokomotive", što znači da pokrivamo sve potrebe kupaca, bez obzira jesu li u pitanju sitnice ili veći kućanski uređaji. Pružamo mogućnost kupovine putem naše web trgovine, a također vas pozivamo da nas posjetite u prostranom salonu na adresi Kikova 1 u Labinu.
 
Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, jer smo svjesni da je zadovoljan kupac najbolja reklama.

 

 Radno vrijeme trgovine: PON - PET 08:00 - 20:00, SUB: 08:00 - 13:00

 

DM obrt za trgovinu,

Prilaz kikova 1 Labin 52220

vl.Kršulja David ,

OIB:18585917550

 tel/fax:052/855-445 
e-mail:, dm@dm-trgovina.hr
www.dm-trgovina.hr
 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više