Dostava

DOSTAVA

Opći uvjeti dostave za robu kupljenu putem web shop-a:
 
Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.
 
Za narudžbe do 100,00 € dostava se plaća 5,30 €.
Dostava je besplatna za naručene proizvode u vrijednosti većoj od 100,00 € za dostave na području Republike Hrvatske
 
Rok isporuke
Dostavna služba dostavlja u roku 2 - 3 radna dana od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.
 
Rok počinje od trenutka kad DM-TRGOVINA zaprimi uplatu na žiro računu ili narudžba bude odobrena. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.
 
Osobno preuzimanje
 
Ukoliko ne želite dostavu, već robu želite osobno preuzeti u DM trgovini (U LABINU  na adresi Prilaz Kikova 1), molimo da prilikom narudžbe odaberete opciju:
·        Bez dostave - osobno preuzimanje u DM trgovini   0,00 kn
 
Osobno preuzimanje je moguće u roku 1-10 dana po primitku uplate. Naši prodajni predstavnici će Vas mailom ili telefonski obavijestiti kad je roba spremna za preuzimanje u trgovini.
 
Ostali uvjeti dostave
 
Kupac je dužan provjeriti ambalažu prilikom preuzimanja paketa. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda, kupac je dužan odmah reklamirati proizvod dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac prilikom uručenja treba obavezno provjeriti sadržaj pošiljke na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka ili oštećenja molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 3 dana od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!
 
Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.
 
Nemogućnost isporuke
Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

TOP PROIZVODI

EASY FIX ROLO 60*150 JABUKA STRUKTURA
20%

EASY FIX ROLO 60*150 JABUKA STRUKTURA

21,10 €  / 158,98 kn
16,88 € / 127,18 kn
KOŠARICA
KORKMAZ ASTRA POSUĐE  SET 9 DJELNI  INOX INDUKCIJA
20%

KORKMAZ ASTRA POSUĐE SET 9 DJELNI INOX INDUKCIJA

179,00 €  / 1.348,68 kn
143,20 € / 1.078,94 kn
KOŠARICA
ODVLAŽIVAČ ZRAKA HISENSE
10%

ODVLAŽIVAČ ZRAKA HISENSE

249,00 €  / 1.876,09 kn
224,10 € / 1.688,48 kn
KOŠARICA

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se