SEN.SPIRALIZATOR POVRĆA 2300W

Šifra: SSV2300WH


51,63 €

Raspoloživo: 0


Dizajniran sa spremnikom za sakupljanje rezanca velikog kapaciteta radi pojednostavljenja dodavanja spirala ostalim sastojcima. Potisnik i dovodna cijev koriste se za dopremanje povrća na oštricu, gdje se postiže savršen rezultat. Otjerajte dosadu iz svoje kuhinje i stvorite originalne i zdrave recepte pomoću električnog spiralizatora SENCOR SSV 230WH.
Učinit će pripremu povrća bržom i jednostavnijom. Korištenje ovog električnog spiralizatora pretvara minute u sekunde. To može dovesti do upotrebe više povrća u kuhanju.
SENCOR SSV 230WH Spiralizer izvrstan je način za povećanje udjela povrća u vašoj prehrani i pomoći će vam pokazati put do zdrave alternative klasičnim špagetima. Daljnja je prednost što u potpunosti uklanja tragove žitarica, što ga čini idealnim za čitav niz alergičara. Ovo je jednostavan kuhinjski uređaj koji se sastoji od samo nekoliko dijelova. Jednostavno je postaviti i spremiti u roku od minute. Stoga ne treba skupljati prašinu na ploči kad je ne koristite.
Nadalje, zahvaljujući uklonjivim oštricama, čišćenje je zaista jednostavno i završeno za nekoliko trenutaka.
 
2 VRSTE NERJAVLJIVOG ČELIKA
Spiralna oštrica
Oštrica za špagete
Izuzetno široka dovodna cijev za jednostavan rad - 74 mm
 
TEHNIČKI PODACI
Ulazna snaga: 90W
Protuklizne noge za maksimalnu sigurnost
Duljina kabela za napajanje: 1,2m 220–240 V, 50 / 60Hz

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više