SEN.SISAVAČ 3U1BEŽIČNI

Šifra: SVC0741YL


210,90 €

Raspoloživo: 0


JA SAM SENCOR SVC 0740BL AKUMULATORSKI UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE
Sav nered prepustite meni! Ja sam usisavač SVC 0741YL od Sencora i imam vrlo učinkovitu 40,7 V Li-Ion bateriju s kojom mogu biti u radu 85 minuta. Uživajte u potpunoj slobodi dok usisavate! Bežični rad je vrlo udoban, a kako sam štapni usisavač, osiguravam i udobno rukovanje bez obzira na pod koji usisavate, čak i ispod namještaja. Isprobajte me! Snažan sam, lagan, tih, stabilan, multifunkcionalan i jednostavan za upotrebu zahvaljujući okretnoj mlaznici za 180 °.
 
RADIM KAO ČAŠAČ ZA UČIŠĆAVANJE 3 U 1!
A kako mogu biti usisavač 3 u 1? Sencor mi je pružio savršenu i uglavnom funkcionalnu vezu! Mogu pouzdano raditi kao usisavač kako bih očistio nered na svim podovima, dok također mogu brisati zasebnim spremnikom za vodu. A budući da je Sencor također planirao manje nerede koji se najčešće javljaju na površini namještaja ili u automobilu, na mene je pričvrstio i ručni usisavač. Super je imati kod kuće jedan uređaj koji će odraditi posao trojice! Uštedim puno vremena, novca, prostora i nadasve vaš trud.
 
OTKRIJTE PREDNOSTI LED RASVJETE
Zahvaljujući LED osvjetljenju osvjetljavam malu nečistoću i sitnu prašinu. LED osvjetljenje strateški je smješteno u središte rotirajuće mlaznice i svjetlost od nje doseže prilično pristojnu udaljenost. Nećete više biti iznenađeni neredom ispod namještaja, kreveta, u ormaru ili tamo gdje je tamno ili polumračno. Očistite svoj dom bez da morate paliti velika svjetla. Uz LED osvjetljenje i dvije podesive snage, mogu se pobrinuti za sav nered.
 
OBOŽAVATI ĆETE KVALITETNI HEPA FILTER I USISAVANJE BEZ VREĆICE
Više sam nego pogodan za domove s alergičarima i malom djecom. HEPA filtar je vrlo učinkovit i hvata najmanje čestice prašine i alergena, a može se lako oprati, očistiti i vratiti natrag. Slično tome, ne morate razmišljati o kupnji bilo koje zamjenjive vrećice! Posudu za prašinu od 0,5 litre možete isprazniti i vratiti u bilo kojem trenutku. Uštedjet ćete novac i zaštititi okoliš.

IMAM ROTACIJSKU ČETKU U SVOM MOTORU
Kapacitetna baterija i snažna usisna snaga neophodni su za moj rad, baš kao i rotirajuća četka. Njime mogu postići učinkovitije čišćenje već u prvom potezu. Rotacijska četka posebno je sastavljena i jamči savršene rezultate na svim podovima i tepisima. Savršeno očistim pod od kose, niti, mrvica i prašine.
 
3-u-1 akumulatorski štapni usisavač s krpom i uklonjivom ručnom jedinicom
Lagani, tihi usisavač koji se lako kontrolira nudi brzo i jednostavno rješenje za svakodnevno čišćenje svih vrsta površina, uključujući mokro brisanje tvrdih podova. Apsolutna sloboda kretanja bez kabela za napajanje.
Usisavanje i brisanje u jednom potezu
Uklonjiva ručna jedinica za udobno uklanjanje nečistoće i prašine s namještaja, stolova ili čišćenja automobila.
 
VRLO MOĆNA LI-IONSKA BATERIJA OD 40,7 V SA KRATKIM PUNJENJEM I DUGIM RADNIM VIJEKOM:
Vrijeme punjenja 4–5 sati
Vrijeme rada do 85 minuta
 
FUNKCIJE I SVOJSTVA
HEPA ciklonski sustav filtracije
Rotacijska četka s neovisnim motorom osigurava izvanredne rezultate na bilo kojoj vrsti poda i poboljšava usisavanje prljavštine sa tepiha
Mlaznica s LED osvjetljenjem lako usisa i najfiniju prašinu i pojednostavljuje usisavanje tamnijih mjesta
Samostalna funkcija za privremeno postavljanje i udobno skladištenje
Izvrsna kontrola i laka upravljivost oko namještaja zahvaljujući okretnoj usisnoj mlaznici u radijusu od 180 ° i maloj težini usisavača
Ergonomska ručka
LED indikator napajanja baterije
2-brzinski rad: velika snaga, produljeno vrijeme usisavanja
 
Tehnika bez vrećice, zapremina spremnika za prašinu: 0,5 l
Jednostavni sustav rastavljanja za lako pražnjenje spremnika za prašinu i čišćenje filtara
 
DIMENZIJE I SPECIFIKACIJE
Vrsta baterije: Li-Ion 2.200 mAh
Napon napajanja: 40,7 V
Razina buke: 75 dB
Dimenzije:
     širina: 260 mm,
     visina: 1 130 mm,
     dubina: 160 mm
Težina: 3 kg
 
 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više