SEN.PEGLA ZA KOSU SHI6300GD

Šifra: 8590669265664


44,46 €

Raspoloživo: 2

Dodaj u košaricu

Ovaj aparat za ravnanje kose predstavlja vrhunski alat za oblikovanje kose koji će vam omogućiti postizanje elegantnih i profinjenih rezultata s lakoćom.

Sa četiri postavke temperature (140/160/180/200 °C), možete prilagoditi toplinu prema svojim potrebama i tipu kose, osiguravajući optimalne rezultate bez oštećenja.

Titanijska površina pločica za ravnanje kose osigurava maksimalnu udobnost tijekom korištenja, dok pruža izvanredne rezultate.
Uz tri tipa zamjenjivih pločica za ravnanje kose - potpuno glatko za ravno glačanje, malo valovito za lagano uvijanje i vrlo valovito za izraženo uvijanje - imate širok spektar opcija za oblikovanje svoje kose prema željama.

Sigurnosno zaključavanje omogućava sigurno otvaranje i zatvaranje aparata, dok kabel napajanja s 360° rotacijom sprječava zavrtanje i zapetljavanje. Kabel je također prekriven zaštitnim tekstilom radi maksimalne sigurnosti, a duljina od 180 cm pruža vam maksimalnu udobnost tijekom korištenja.

S ultra laganim dizajnom od samo 340 g i zaslonom s bijelim pozadinskim svjetlom, ovaj aparat za ravnanje kose jednostavan je za korištenje i prijenos.

Uz brzo zagrijavanje na željenu temperaturu - od 45 sekundi do 140 °C i 1 minutu do 200 °C - te površinu pločica za ravnanje kose od 90 × 40 mm, ovaj aparat pruža učinkovito i brzo oblikovanje kose.

Savršen za sve vrste kose i stilova, ovaj aparat za ravnanje kose je idealan alat za postizanje profesionalnih rezultata u udobnosti vašeg doma.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
 
  • 4 postavke temperature 140/160/180/200 °C 
  • Titanijska površina pločica za ravnanje kose radi maksimalne udobnosti i elegantnih rezultata
  • 3 tipa zamjenjivih pločica za ravnanje kose

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više