SEN. APARAT ZA ESPTESSO

Šifra: SES7010NP


396,84 €

Raspoloživo: 0


Praktične i kompaktne veličine sa LED zaslonom osjetljivim na dodir. Prosječno vrijeme pripreme kave je 42 sekunde s tlakom pumpe od 19 bara. Ima automatsku funkciju samočišćenja, a jedinica za kuhanje može se prati u stroju za pranje posuđa.
Osvjetljavanjem šalice i jednim dodirom pokrenite Espresso i Lungo. Funkcija tople vode za pripremu produžene kave ili čaja. Mlin je od nehrđajućeg čelika za fino mljevenje i ima 5 stupnjeva mljevenja kave s kapacitetom 150 g. Dozer za kavu je podesiv po visini.
Odvojivi 1,1-litarski spremnik za vodu s thermoblock sustavom grijanja za osiguravanje optimalne temperature vode. Sadrži sustav predpranja za puniji okus kave. Ima funkciju memorije za duljinu kave i izmjenjivu ladicu za kavu. 
Sadrži signal za punjenje spremnika za vodu, za punjenje zrna kave i za pražnjenje ladice, te pokazivač koji označava potrebno čišćenje aparata za kavu.
Način ECO. 
 
Tehnički detalji
Potrošnja energije: 1470 W
Dužina kabela za napajanje: 95 cm
Dimenzije: 31,5 × 18 × 41 cm
Masa: 7,8 kg

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više