RUČNI MIKSER 450W

Šifra: MFQ36440S


56,99 €

Raspoloživo: 0


S tihim, no snažnim motorom postignut ćete odlične rezultate s bilo kojim izazovom pečenja ili kuhanja. Od smjese za kolače do gustog tijesta, dovoljno je snažan čak i za pogon razne dodatne opreme - što znači da je lako pripremiti različite omiljene recepte.

Ergonomska ručka s premazom koji je mekan na dodir savršeno odgovara svakoj ruci te jamči opušteno i sigurno držanje - za bolju kontrolu na svakoj brzini. Lagano je kućište udobno za držanje, što rad čini jednostavnijim i manje zamornim.

Visokokvalitetni pribor donosi vam brzinu kod svakog miješanja, tučenja i gnječenja. S turbo metlicama od nehrđajućeg čelika tučenje bjelanjaka, priprema šlaga ili laganih smjesa postaje jednostavno. Otporne kuke za gnječenje savršene su za guste sastojke poput onih za domaći kruh - a pečenje postaje užitak.

Zahvaljujući širokom rasponu brzina s pet postavki možete miješati svaki recept do željene gustoće, od polakog miješanja sastojaka do tučenja bjelanjaka na najvišoj brzini. Funckija turbo vam daje dodatan izboj snage kad god vam je potreban.

Ručna je miješalica opremljena glavom miješalice koja pruža više raznolikosti kod pečenja i kuhanja, poput pripreme voćnih nadjeva i punjenja za kolače, sladoleda ili ukusnih juha. Pričvrstite jednim jednostavnim klikom.

Jednostavan gumb za izbacivanje otpušta pribor samo jednim pritiskom. Zamijenite opremu dok radite ili ako je želite oprati u perilici za posuđe samo jednim dodirom gumba.

 
 
 
Nazivni podaci električnog priključka (W): 450 W
Broj postavki brzine: 5



Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više