RUČNI MIKSER

Šifra: MFQ36450S


59,60 €

Raspoloživo: 0


Motor velike snage 450 W jamči odlične rezultate za svaki zadatak miješanja i gnječenja. S tihim, no snažnim motorom postignut ćete odlične rezultate s bilo kojim izazovom pečenja ili kuhanja. Od smjese za kolače do gustog tijesta.

Ergonomska ručka s premazom koji je mekan na dodir savršeno odgovara svakoj ruci te jamči opušteno i sigurno držanje - za bolju kontrolu na svakoj brzini. Lagano je kućište udobno za držanje, što rad čini jednostavnijim i manje zamornim.

Visokokvalitetni pribor donosi vam brzinu kod svakog miješanja, tučenja i gnječenja. S turbo metlicama od nehrđajućeg čelika tučenje bjelanjaka, priprema šlaga ili laganih smjesa postaje jednostavno. Otporne kuke za gnječenje savršene su za guste sastojke poput onih za domaći kruh - a pečenje postaje užitak.
 
5 brzina plus funkcija turbo, precizan nadzor brzina za svaki recept. Zahvaljujući širokom rasponu brzina s pet postavki možete miješati svaki recept do željene gustoće, od lakog miješanja sastojaka do tučenja bjelanjaka na najvišoj brzini. Funckija turbo vam daje dodatnu snagu kad god vam je potrebna.
 
Uključena sjeckalica: za jednostavno sjeckanje oraščića, čokolade, sira, začinskog bilja i još puno toga.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više