PREŠA VELIKA METAL ZA AGRUME

Šifra: 8698849240026


167,10 €

Raspoloživo: 0


ERGONOMSKA ROTACIJSKA RUČKA
Specijalno dizajnirani okretni krak omogućava korisniku istiskivanje plodova bez dodatne energije. Ergonomski dizajnirana ruka primjenjuje 90 kg sile stezanja na površinu jedinice.
 
NEHRĐAJUĆI ČELIK
Sito se pričvršćuje za posudu pomoću spojnih jezičaka izrađenih na obje strane posude. To sprječava da se cjedilo digne gore lijepeći se za voćku tijekom postupka cijeđenja. Sito od nehrđajućeg čelika pruža visoke performanse cijeđenja zahvaljujući postupnom i kutnom sustavu rupa. Dizajn preše smanjuje količinu pulpe na minimalnu razinu. Može se oprati u perilici posuđa.
 
PROŠIRENI UNUTARNJI OBIM
Zahvaljujući gornjoj preši koja u cijelosti zahvaća cjedilo i potpuno se smješta na posudu, pruža optimalan postupak cijeđenja. Zahvaljujući proširenom volumenu zdjele i standardnoj udaljenosti između gornje preše i cjedilo, pruža udoban i učinkovit rad.
 
ELEGANTNA KAPALJKA
Zahvaljujući kapaljci, spriječeno je ispuštanje soka između procesa cijeđenja.
 
PLASTIČNE BAZE
Zahvaljujući plastičnoj podlozi protiv klizanja, sokovnik će u potpunosti sjediti na površini, a to će omogućiti jednostavan postupak cijeđenja.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više