PERILICA RUBLJA 9 kg, 1200 o/min

Šifra: WAU24U61BY


590,48 €

Raspoloživo: 0


Perilica rublja s EcoSilence Drive™ motorom: uživajte u izuzetno tihom radu i izvrsnoj izdržljivosti.

 
EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.
Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.
 
SpeedPerfect: savršeno čisto rublje uz uštedu do 65% vremena pranja.
Savršeno čisto u do 65% manje vremena*.
SpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije u kojima je vrijeme bitno. S funkcijom SpeedPerfect vrijeme pranja možete smanjiti za do 65%* bez kompromisa s rezultatima. Može se upotrijebiti u kombinaciji s većinom ostalih programa, svim rubljem i tekstilima. Na primjer, odaberete li miješani program u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kg miješanog rublja u samo 45 minuta. (*Razlike između trajanja programa Easy Care Programme 40°C i trajanja programa Easy Care Programme 40°C u kombinaciji s funkcijom SpeedPerfect.)
 
Vario bubanj: posebice nježno i učinkovito pranje zahvaljujući jedinstvenoj strukturi bubnja.
Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.
Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.
 
ActiveWater™ Plus: s bez stupanjskom automatikom za doziranje količine rublja štedi vodu i vaš novac.
Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.
Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.
Veliki LED zaslon: Jednostavno djelovanje i dostupne dodatne funkcije.
 
Dimenzije (V x Š): 84.8 cm x 59.8 cm
Dubina uređaja: 59.0 cm
Dubina uređaja uklj. vrata: 63.2 cm
Dubina uređaja s otvorenim vratima: 106.3 cm
Zapremina bubnja: 63 l
Vario bubanj: nježnije i intenzivnije pranje
32 cm široka vrata, bijelo-crno sive boje i kut otvaranja 171°
Funkcija za dodajanje rublja

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više