PERILICA RUBLJA 7 kg, 1200 o/min

Šifra: WAN24062BY


504,21 €

Raspoloživo: -1


Perilica rublja s EcoSilence Drive™ motorom: tihi rad i trajnost na koju se možete osloniti.

EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.
Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.
 
SpeedPerfect: savršeno čisto rublje uz uštedu do 65% vremena pranja.
SpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije u kojima je vrijeme bitno. S funkcijom SpeedPerfect vrijeme pranja možete smanjiti za do 65%* bez kompromisa s rezultatima. Može se upotrijebiti u kombinaciji s većinom ostalih programa, svim rubljem i tekstilima. Na primjer, odaberete li miješani program u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kg miješanog rublja u samo 45 minuta. (*Razlike između trajanja programa Easy Care Programme 40°C i trajanja programa Easy Care Programme 40°C u kombinaciji s funkcijom SpeedPerfect.)
 
ActiveWater™ Plus: s bez stupanjskom automatikom za doziranje količine rublja štedi vodu i vaš novac.
Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.
Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.
LED zaslon s jednostavnim upravljanjem osjetljivim na dodir i mnogim dodatnim funkcijama, poput odgode uključivanja i prikaza preostalog vremena. 
Funkcija za dodavanje rublja: tijekom pranja možete jednostavno dodati zaboravljene predmete.
 
Dimenzije (V x Š): 84.8 cm x 59.8 cm
Dubina uređaja: 55.0 cm
Dubina uređaja uklj. vrata: 60.0 cm
Dubina uređaja s otvorenim vratima: 101.7 cm
Zapremina bubnja: 55 l

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više