PARNA POSTAJA PHILIPS

Šifra: GC6840/20


185,68 €

Raspoloživo: 0


Parna postaja Philips opremljena je sa snažnom parom za savršeno uklanjanje nabora i s lakoćom rješava čak i najdeblje tkanine, a dodatna para savršena je i za okomito parenje za osvježavanje odjeće i zavjesa.
Tehnologija OptimalTEMP omogućiti će vam glačanje bez brige o jačini temperature. Glačajte sve od traperica do svile bez podešavanja temperature.
Smart Calc Clean, sustav za uklanjanje kamenca sa spremnikom za jednostavno uklanjanje kamenca podsjetiti će vas kada trebate ukloniti kamenac. 
Spremnik vode zapremnine 1,3l omogućiti će vam više od sat vremena kontinuirane upotrebe, a prozirnošću spremnika vidjeti ćete koliko je vode preostalo u spremniku.
SteamGlide ploča za glačanje, glatko se pomiče preko bilo koje tkanine, a izdržljiv 5-slojni premaz (uključujući antikorozivnu bazu) čini ga dugotrajnim. 
 
Neprianjajuća, otporna na ogrebotine, lako se održava čistim, kompaktan, jednostavan za upotrebu i skladištenje, savršeno stane na svaku dasku za peglanje, automatsko isključivanje, štedi energiju i olakšava peglanje, sve su to karakteristike ove parne postaje bez koje peglanje neće biti isto.
 
Maksimalni pritisak pumpe je 6 bara
Dodatak pare do 360 g
1,3 L fiksni spremnik za vodu
Brava za nošenje









Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više