OTKRIJTE NOVU RAZINU KUHANJA S LONCEM ZA TJESTENINU LAMART

 
Ako ste se odlučili za zdravije kuhanje, onda trebate u svojoj kuhinji Lonac za tjesteninu marke Lamart. Ovaj kvalitetni lonac omogućuje pripremu ukusnih obroka bez kompromisa na nutritivnoj vrijednosti i bez puno muke.

Lonac za tjesteninu marke Lamart je vrhunska posuda sastavljena od tri dijela, izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10, koji osigurava trajnost i izvrsnu otpornost na koroziju. Njegovo debelo višeslojno dno omogućuje ravnomjerno provođenje topline i sprječava nepoželjno prianjanje hrane.

Unutarnji lonac je opremljen ručkama, što olakšava rukovanje, a može poslužiti i kao cjedilo ili kao posuda za kuhanje na pari, što dodaje fleksibilnost u kuhinji i omogućuje različite načine pripreme jela.

Sakleni poklopac s ventilom za paru omogućuje kontrolirano ispuštanje pare tijekom kuhanja, što osigurava optimalnu teksturu i okus jela. Osim toga, stakleni poklopac omogućuje praćenje procesa kuhanja bez potrebe za otvaranjem posude.

Ovaj lonac je pogodan za različite vrste kuhalnih površina, uključujući keramičke, električne, plinske i indukcijske ploče, što ga čini izuzetno prilagodljivim u svakoj kuhinji. Također je siguran za upotrebu u perilici posuđa, što olakšava njegovo čišćenje i održavanje higijene.
 
Za vas smo osmislili jedan brz i zdrav recept koji će izvrsno iskoristiti lonac za tjesteninu marke Lamart bez puno muke. Priprema će biti jednostavna, a okusi će vas oduševiti: Pileća tjestenina s povrćem na pari.
 

Pileća tjestenina Alfredo s brokulom:

 
Sastojci:

300g pilećeg filea, narezanog na kockice
250g tjestenine po izboru (npr. špageti)
1 šalica svježeg brokule, narezanog na manje komade
2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
1 šalica vrhnja za kuhanje
1/2 šalice naribanog parmezana
Maslinovo ulje
Sol i papar po ukusu

 
Upute:

  • U loncu za tjesteninu, prokuhajte dovoljno vode i dodajte sol. Dodajte tjesteninu i kuhajte prema uputama na pakiranju, dok ne bude al dente. 
  • Tijekom kuhanja tjestenine, na gornjoj rešetki lonca za tjesteninu, stavite nasjeckanu brokulu. Poklopite lonac i pustite da se brokula kuha na pari dok se tjestenina kuha u donjem dijelu lonca.
  • Nakon što je tjestenina skuhana, ocijedite je, ali zadržite malo vode od kuhanja.
  • U istom loncu nakon što ste ocijedili tjesteninu, zagrijte malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Dodajte pileće kockice i pržite ih dok ne budu zlatno smeđe boje.
  • Dodajte nasjeckani češnjak i pržite ga zajedno s piletinom dok ne zamiriše.
  • Vratite tjesteninu u lonac s piletinom i češnjakom, dodajte kuhanu brokulu s gornje rešetke, te umiješajte vrhnje za kuhanje i naribani parmezan. Ako je potrebno, dodajte malo vode od kuhanja tjestenine kako bi se umak razrijedio.
  • Miješajte sve sastojke dok se ne sjedine i umak postane kremast.
  • Poslužite vruće, posipano dodatnim naribanim parmezanom i svježim nasjeckanim peršinom.

Ovaj recept za pileću tjesteninu Alfredo s brokulom savršen je za brz i ukusan obrok, a zahvaljujući loncu za tjesteninu marke Lamart, priprema će biti jednostavna i ugodna. Uživajte u ovom bogatom i zadovoljavajućem jelu!
 
Za kvalitetno i jednostavno kuhanje, nabavite svoj lonac za tjesteninu marke Lamart danas! Posjetite našu web trgovinu i otkrijte širok asortiman funkcionalnih posuda za vašu kuhinju, kao i ovaj kvalitetan lonac od 3 dijela.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više