MULTIPRAKTIK GORENJE

Šifra: SB801W


69,99 €

Raspoloživo: 0


Rad s tvrdim sastojcima poput povrća, orašastih plodova ili tijesta zahtijeva puno snage. Učinkovit motor od 800 W pomoći će vam da postignete željeni rezultat. 
Nastavci za rezanje, gnječenje, usitnjavanje, sjeckanje, miješanje. Gotovo da ne postoji ništa što ovaj praktični procesor s višestrukim priključcima ne može. Nastavci se lako mogu prati u perilici posuđa.
Staklenka od 1,5 L dolazi opremljena mjernim oznakama i dozirnom čašicom na vrhu poklopca. Prilikom dodavanja sastojaka nije potrebno skidati poklopac.
Kuhinjski procesor je opremljen dvostrukom oštricom od nehrđajućeg čelika. Omogućuje učinkovito i brže sjeckanje i rezanje. Tijekom ljeta, oštrica može biti posebno korisna zbog svoje sposobnosti drobljenja leda.
Da bi tako snažan aparat ostao na svom mjestu potrebna je dobra konstrukcijska osnova. Gumirane nogice na dnu jamče da se aparat u toku rada ili prilikom skidanja posude neće pomicati.
 
 
Snaga motora (maks): 800 W
Broj brzina: 2
Izmjenični motor za pouzdan rad
Iskoristivi volumen posude blendera: 1.5 l
Volumen posude sjeckalice: 2.4 l

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više