MIKROVALNA PEĆNICA GORENJE

Šifra: MO20S4W


122,50 €

Raspoloživo: 0


Mikrovalna pećnica s grilom · MO20S4W GORENJE

 
Unutrašnjost pećnice možete očistiti vrlo jednostavno uz AquaClean program. Sve što je potrebno učiniti je napuniti staklenu ili glinenu posudu otpornu na visoku temperaturu vodom, staviti je u mikrovalnu pećnicu i odabrati program AquaClean. Rezultat tog programa bit će para koja će omekšati svaku masnoću na stjenkama mikrovalne pećnice. Kada program završi, jednostavno obrišite unutrašnjost pećnice vlažnom krpom.
 
Mikrovalna pećnica može se jednostavno zaključati kako bi se spriječila nepažljiva uporaba. Sigurnosna sklopka osigurava bezopasnu uporabu mikrovalne pećnice. U slučaju otvaranja vrata za vrijeme rada nekog programa, ona automatski zaustavlja rad programa.
 
Glatka unutrašnjost bez izbočina i utora osigurava jednostavno čišćenje. Kako biste očistili mikrovalnu pećnicu, dovoljan je jedan potez krpom kroz unutrašnjost vlažnom krpom.
 
Sada lako i jednostavno možete zapeći svoje najdraže jelo i dobiti hrskavu koricu. U kombinaciji s mikrovalovima, grill se može koristiti za izrazito brzo kuhanje. Nakon što je prva polovica kuhanja završila, mikrovalna pećnica će vas podsjetiti da okrenete hranu za ujednačenije rezultate pečenja i savršeni hrskavi užitak.
 
Elegantan i jasno raspoređen LED zaslon omogućava pregled nad procesom kuhanja ili zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici. Timer koji odbrojava vrijeme daje točnu informaciju koliko je vremena preostalo do završetka kuhanja ili zagrijavanja, te koji grijaći elementi su uključeni.
 
Omogućavajući brzo podgrijavanje hrane uz aktivaciju tek jednim dodirom, SmartStart funkcija pokazat će se izrazito jednostavnom i pri ruci kada ne možete dočekati svoje podgrijano jelo.
 
 
 
Vrsta upravljanja: Elektronsko,
Funkcija Smart Display,
Više stupanjsko kuhanje,
Broj infra grijača: 1,
Tip konstrukcije: Samostojeća,
Širina: 451 mm,
Visina: 257 mm


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više