MAŠINA ZA TJESTENINU ATLAS POKLON PASTA SET

Šifra: 8000011000459


178,90 €

Raspoloživo: 0


Komplet za izradu najpopularnijih oblika tjestenine kod kuće!

Set za tjesteninu uključuje aparat za tjesteninu Atlas 150 i dva dodatna pribora za ukupno 5 različitih oblika tjestenine. Komplet je u potpunosti izrađen od kromiranog čelika vrhunske kvalitete.
 
Valjci su izrađeni od anodizirane legure aluminija, što je značajka Marcatovih proizvoda, dok su češljevi i strugalice izrađeni od polimerne smole kako ne bi ispuštali štetne čestice na tjesteninu i jamčili proizvod koji je 100% zdrav i pravi.
 
Atlas Pasta set uključuje aparat za tjesteninu Atlas 150, s dodatkom za fettuccine i tagliolini, te dva dodatna pribora za špagete i raviole. Na ovaj model je moguće dodati motor Pastadrive, ali on se ne može koristiti za ravioline.
 
Marcato mašine za izradu tjestenine poznate su diljem svijeta, a proizvedene su u Italiji. Za sve ljubitelje domaće tjestenine, ovaj komplet pruža sve potrebno za stvaranje savršenih jela, čineći kulinarske avanture još uzbudljivijima.
 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više