KUHANJE ZA SVE: ZDRAVO, UKUSNO I JEDNOSTAVNO S TOGNANA POSUĐEM


Pronalazite li se i vi često u vrtlogu obveza koje vam ne ostavljaju puno vremena za sebe i svoje hobije, pa tako ni za kuhanje zdravih obroka.

 

No, što ako vam kažemo da postoji jednostavan način da uživate u zdravim, ukusnim obrocima bez puno pripreme i naknadnog čišćenja? Za Tognana posuđe sigurno ste već čuli, a mi vam predstavljamo liniju Ambiziosa - vaš novi saveznik u kuhinji koji ne samo da čini kuhanje lakšim, već i podiže vašu prehranu na višu razinu.


Svako jelo koje pripremate s Tognana posuđem postaje malo gastronomsko iskustvo. Lijevani aluminij s dnom velike debljine i čelikom koji zrači toplinu osigurava ravnomjerno raspoređivanje topline, što rezultira savršeno pripremljenim jelom, svaki put. Zahvaljujući neljepljivo unutrašnjosti s efektom granita, zdrave i ukusne obroke pripremat ćete s minimalnom količinom ulja ili masnoće.

 

 


Raznovrsno Tognana posuđe stoga smo uključili u našu ponudu – jer znamo da će zadovoljiti sve vaše potrebe u kuhinji! U našoj kolekciji možete pronaći pekač idealan za pripremu najsočnijih jela. Bilo da pečete pečenku, piletinu ili povrće, ovaj pekač pružit će savršene rezultate svaki put, uz ravnomjerno pečenje i zadržavanje svih prirodnih sokova i okusa.


Duboka tava je nezamjenjiva za pripremu najukusnijih umaka, juha i variva. Njena veličina i dubina omogućuju vam da eksperimentirate s različitim sastojcima i začinima, stvarajući bogate i intenzivne okuse koji će osvojiti sva nepca.


Grill tava bit će vaš najbolji saveznik za pripremu omiljenih ćevapa, sočnih pljeskavica ili svježe ribe s prepoznatljivim grill okusom.


Ovo je posuđe dizajnirano da olakša svaki korak pripreme obroka. Uklonjive ručke omogućuju vam da svoje kulinarske kreacije lako prenesete s peći na stol ili u pećnicu, bez obzira na to koliko su vam ruke pune.

 


A kad dođe vrijeme za čišćenje nakon ručka ili večere, i to ćete obaviti lako i brzo. Zbog svoje neljepljive površine, ostaci hrane jednostavno se uklanjaju bez agresivnog ribanja ili upotrebe jakih deterdženata. Samo nekoliko trenutaka pod mlazom vode i vaše posuđe je spremno za sljedeći kulinarski pothvat. Bez muke oko čišćenja, možete se opustiti i uživati u bitnim trenucima.


Kako bi život u kuhinji bio potpun, osim posuđa, u našem web shopu pronaći ćete širok asortiman Tognana proizvoda za kućanstvo. Tanjuri, moka za kavu, šalice - sve to možete pronaći na jednom mjestu.



Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više