KAKO OPREMITI SMJEŠTAJNE JEDINICE ZA TURISTIČKU SEZONU?

Bliži se turistička sezona, a to znači da je važno pravilno opremiti turističke objekte kako bismo privukli goste i osigurali njihov ugodan boravak. U DM Trgovini posebno smo se posvetili opremanju smještajnih jedinica jer je vrlo važno zadovoljiti zahtjeve gostiju, ali i prilagoditi opremu smještaja posebnim uvjetima kategorizacije.

Bez obzira otvarate li nove objekte ili uređujete postojeće, trudili smo se da se na našem spisku nađe sve što vam je potrebno za opremanje turističkih objekata.

 

U DM trgovini pronaći ćete sve što je potrebno za savršen boravak gostiju, počevši od čaša, šalica, pribora za jelo, pa sve do kvalitetnih malih kućanskih aparata, rasvjete i plastičnih proizvoda. U našem asortimanu također se nalaze lonci, tanjuri, posteljina, ručnici, pokrivači, popluni, tepisi, zavjese i još mnogo toga.

 

 

Osim prodaje, pružamo i savjete o pravilnom odabiru opreme i uređenju prostora, a uskoro pripremamo akcijske cijene i dodatne popuste za sve iznajmljivače. Bilo da opremate apartmane, kuće za odmor, seoska domaćinstva, hotele ili luksuzne vile, imamo rješenje za sve vaše potrebe.


U našoj ponudi pronaći ćete velik izbor proizvoda različitih kategorija, stilova i dizajna, prilagođenih različitim vrstama potreba. Pomoći ćemo vam prilikom odabira najboljih proizvoda i sastaviti ponudu prema vašem budžetu.


Držimo se visokih standarda kvalitete jer pružamo pažljivo odabrane proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde izdržljivosti i udovoljavaju potrebama naših klijenata.


Pratite naše novosti kako biste saznali više o posebnim ponudama namijenjenim iznajmljivačima, kao i o ostalim sezonskim popustima.  

U našoj web trgovini možete pronaći širok asortiman proizvoda koji će zadovoljiti sve potrebe za opremanje vašeg objekta. Pregledajte našu ponudu, istražite najnovije trendove i iskoristite prednosti online kupovine.

 

Opremite se kvalitetnim proizvodima iz udobnosti svog doma i uživajte u praktičnosti online shoppinga s DM trgovinom ili nas posjetite u našem prostranom salonu na adresi Prilaz Kikova 1 u Labinu.



Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više